x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mourinho ar putea vedea meciul cu Barcelona de la hotel

Mourinho ar putea vedea meciul cu Barcelona de la hotel

03 Mai 2011   •   17:04
Mourinho ar putea vedea meciul cu Barcelona de la hotel
Sursa foto: /Reuters

Clubul Real Madrid şi tehnicianul Jose Mourinho iau în calcul posibilitatea ca antrenorul portughez, suspendat pentru meciul din această seară cu FC Barcelona, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor, să urmărească de la hotel partida, din motive de securitate, informează As.

Mourinho este suspendat pentru acest meci, ceea ce înseamnă că nu poate sta pe banca tehnică, nu poate participa la conferinţa de presă şi nici nu poate comunica în vreun fel cu restul stafului, indiferent de locul unde se află pe stadion. În cazul în care tehnicianul portughez va sta la hotel, acesta poate comunica telefonic cu secundul său, Aitor Karanka.

Potrivit As, în cazul în care Mourinho va decide să asiste la meci pe Camp Nou, el va putea să o facă fie dintr-o lojă destinată autorităţilor, fie dintr-una privată, unde va fi însoţit de un delegat UEFA, care va verifica dacă acesta respectă protocolul.

"Opţiunea cu loja privată este însă destul de complicată, ţinând cont de faptul că cele rămase disponibile pe Camp Nou nu sunt separate de public cu sticlă, ceea ce creşte riscul privind securitatea", notează As.

×