x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu mania la Cesena: Site-ul clubului a înregistrat un nou record!

Mutu mania la Cesena: Site-ul clubului a înregistrat un nou record!

25 Iun 2011   •   05:56
Mutu mania la Cesena: Site-ul clubului a înregistrat un nou record!

Site-ul oficial al clubului Cesena anunta ca a aparut deja "Mutu mania", mentionand ca pagina de web a gruparii italiene a fost "luata cu asalt" de fani, joi fiind inregistrate 9.000 de accesari in intervalul orar 18:00-00:00, ceea ce reprezinta un nou record.

"Dupa oficializarea acordului cu Adrian Mutu, intervenita in jurul orei 18:00, joi, 23 iunie, site-ul oficial al clubului a fost literalmente luat cu asalt. In intervalul orar 18:00-00:00 s-au inregistrat 9.000 de accesari, desi media zilnica in ultima luna a fost de 2.500 de vizitatori!

Ultimul record data din 31 ianuarie 2011, cand s-a inchis piata de transferuri, cu 6.000 de accesari. Media zilnica de vizitatori a site-ului in sezonul 2010/2011 a fost de aproximativ 4.000", se arata intr-o stire postata pe pagina de web a clubului Cesena, cu titlul "E deja Mutu mania".

Pe de alta parte, Cesena anunta, pe site-ul oficial, alte doua transferuri de jucatori: fundasul Marco Rossi (in coproprietate cu FC Parma) si francezul Dominique Malonga, venit de la Torino.

Clubul Cesena a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca a reusit sa il achizitioneze pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu , care a semnat un contract pe doi ani, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon. Potrivit presei italiene, Mutu va avea la Cesena un salariu de aproximativ 2 milioane de euro pe sezon.

×