x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu, pus pe lista de transferuri de Fiorentina

Mutu, pus pe lista de transferuri de Fiorentina

24 Dec 2010   •   12:57
Mutu, pus pe lista de transferuri de Fiorentina
Sursa foto: /Intact Images

Vocile care dau ca iminentă despărţirea dintre Mutu şi Fiorentina se înteţesc pe zi ce trece. Ziarele din Florenţa scriu astăzi că ultimul mare susţinător al românului în club, antrenorul Sinisa Mihajlovic, a fost iritat recent de un gest al atacantului şi şi-a dat acordul ca acesta să fie trecut pe lista de transferuri.

Totul ar fi plecat de la petrecerea de final de an organizată de Fiorentina, unde Mutu a stat doar câteva minute, după care a plecat cu nişte prieteni români. A doua zi, Mutu nu s-a prezentat la antrenamentul de dimineaţă, anunţându-şi antrenorul prin sms că este înzăpezit şi că nu poate ajunge.

Povestea ar putea fi adevarată, pentru că în acea zi a nins destul de mult în Italia. Cert este că Mihajlovic l-a acuzat pe român de neseriozitate, drept dovadă fiind şi declaraţia dată ulterior de directorul sportiv Pantaleo Corvino: "Mutu minte că i-am propus prelungirea contractului. Va pleca de la noi. Când? În iarnă".

Ziariştii italieni sunt convinşi că întâmplarea de după petrecere este motivul rupturii bruşte dintre Mutu şi Sinisa Mihajlovic, care îl susţinuse permanent pe atacantul român, atât în timpul suspendării de 9 luni pentru consum de sibutramină, cât şi după scandalul cu ospătarul bătut.

Italienii speculează şi asupra preţului cerut de Fiorentina pentru Mutu: 4 milioane de euro. Până acum, presa a scris că o posibilă viitoare destinaţie a lui Mutu ar putea fi Napoli, Queens Park Rangers, Galatasaray, SUA sau Emiratele Arabe Unite.

×