x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu rămâne la Cesena

Mutu rămâne la Cesena

de Dragos Stoica    |    18 Ian 2012   •   21:00
Mutu rămâne la Cesena

La trei zile dupa ce a fost desemnat jucatorul etapei in Italia, la capatul unei prestatii extraordinare contra celor de la Novara, in care a marcat doua goluri si a pasat decisiv la cel de-al treilea, Adrian Mutu a revenit in atentia presei din Peninsula. Acesta a acordat ieri un interviu larg pentru Corriere dello Sport, in care a vorbit despre viitorul sau la Cesena, spunand ca doreste sa-si duca la final contractul semnat pe doi in vara trecuta.

Deocamdata, formatia sa se afla pe primul loc retrogradabil, cu 15 puncte in 18 meciuri, dar Mutu crede ca poate produce surpriza chiar in etapa urmatoare, in deplasarea de la AS Roma. 'La Cesena este un grup unit, si asta i se datoreaza antrenorului. Simt responsabilitatea de a fi unul dintre jucatorii cu experienta si cred ca pot sa-i ajut pe cei tineri. Avem nevoie de o victorie in deplasare, si sambata, la Roma, putem obtine un succes. Chiar daca unii pot crede ca ne facem singuri curaj, nimic cu e imposibil, mai ales ca noi stim ca Cesena merita sa ramana in Serie A.

Eu unul ma simt foarte bine si vreau sa raman pana la finalul contractului', a spus Mutu. Fotbalistul a recunoscut ca in trecut a fost aproape in mai multe randuri sa semneze chiar cu adversara din week-end-ul urmator: 'Am fost aproape sa ajung la Roma, dar nu-mi pare rau, deoa­re­ce am fost fericit sa joc la Fiorentina, unde m-am simtit excelent. Si Ro­ma este o echipa mare, iar Totti, care a fost cel care m-a chemat de mai multe ori acolo ca sa jucam impreuna, ramane un fotbalist pe care il apreciez mult. Dar sambata vreau sa castigam cu orice pret. Roma este fa­vorita pe hartie, insa pe teren plecam din pozitii egale.'

×
Subiecte în articol: fotbal international