x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neascultătorul Chivu

Neascultătorul Chivu

de Delia Gomoescu    |    04 Noi 2010   •   00:00
Neascultătorul Chivu
Sursa foto: /Reuters
În meciul cu Tottenham, românul a nesocotit din nou indicaţiile lui Rafa Benitez
Confruntarea cu Tottenham a ridicat mari probleme campioanei Europei, Inter Milano. Evoluţia slabă a nerazzurrilor a dus nu numai la pierderea jocului, 1-3 la Londra, ci şi la un nou conflict între Cristi Chivu şi antrenorul Rafa Benitez.

Potrivit presei italiene, totul a pornit de la faptul că antrenorul spaniol i-a cerut românului să rămână pe o poziţie mai prudentă, pentru a limita acce­lerările lui Lennon. Ne­mulţumit în continuare de evoluţia jucătorului, Benitez a fost nevoit să-i ceară din nou lui Chivu să-şi schimbe poziţia. Gazzetta dello Sport a redat şi o parte a dialogului dintre cei doi.

Conform cotidianului italian, Chivu i-ar fi strigat lui Benitez: "Dacă facem aşa, riscăm", tehnicianul răspunzându-i: "Trebuie să rămâi acolo". Însă românul a insistat: "Nu, nu e aşa". Fundaşul Interului este la al doilea episod de nesupunere, după ce la meciul cu AS Roma a ameninţat că va ieşi de pe teren.

Pentru prestaţia sa sub aşteptări, românul, integralist marţi seară, a fost şi ţinta criticilor presei peninsulare. "Împreună cu Maicon au fost cei mai slabi, păcat că la el este însă o recidivă. Este de nerecunoscut, mereu lent şi niciodată nu are treabă cu mingea", a scris agenţia Data­sport. La rândul său, calcionews.it notează: "Nu a fost într-o zi bună, depăşit în multe ocazii de Lennon şi niciodată în stare să ajute la faza ofensivă".

×
Subiecte în articol: Liga campionilor