x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Nebunie în Turcia. Echipa lui Şumudică a egalat-o în minutul 90+5 pe Fenerbahce

Nebunie în Turcia. Echipa lui Şumudică a egalat-o în minutul 90+5 pe Fenerbahce

30 Oct 2017   •   22:18
Nebunie în Turcia. Echipa lui Şumudică a egalat-o în minutul 90+5 pe Fenerbahce

Kayserispor reuşeşte minunea la Istanbul. După ce a fost condusă cu 3-1, formaţia lui Şumudică a obţinut un punct, scor 3-3, cu un gol marcat la ultima fază, minutul 90+5. Antrenorul român a făcut show după golul egalizator, aşa cum era de aşteptat. Şumi a fost dărâmat de unul dintre jucătorii săi care a sărit să îl îmbrăţişeze. S-a ridicat imediat şi a intrat pe teren pentru a sărbători alături de elevii săi. Kayseri e pe 4, cu 18 puncte, la egalitate cu Beşiktaş, ocupanta ultimului loc pe podium. 

"Vreau să îmi felicit jucătorii, am revenit de la 3-1 şi nu am renunţat în a crede că putem întoarce rezultatul. Adversarii aveau totul de partea lor, statistica, suporterii. Dar jucătorii mei au arătat ce înseamnă fotbalul în ultimele 15 minute. Am riscat totul şi am meritat un punct, cred că e cel mai bun meci pe care l-am avut până acum în campionat", a spus Şumudică, conform ajansspor.com.

Finalul l-a găsit pe Şumudică într-un meleu de jucători şi oameni din staff-ul său, cu toţii celebrând un rezultat istoric. În bucuria generală s-a întâmplat însă şi un mic accident.

"Un jucător (n.r. Samil Cinaz, mijlocaşul lui Kayserispor) a sărit pe mine şi am căzut. Am pantalonii rupţi şi mă dor genunchii", a glumit tehnicianul, pentru ca apoi să vorbească şi despre greşeala pe care tehnicianul lui Fener, Aykut Kocaman, a făcut-o: "Dacă Valbuena nu ar fi fost schimbat, Fenerbahce ar fi câştigat meciul".

 Fener - Kayseri 3-3
Au marcat: Tufan '45, Neustader '50, Souza '63/ Bulut '40, Neto (autogol) '68 , Gyan 93 (VIDEO cu toate golurile)

×
Subiecte în articol: Kayserispor marius sumudica