x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neymar ar fi renunţat la transferul la Barcelona, susţine L'Equipe

Neymar ar fi renunţat la transferul la Barcelona, susţine L'Equipe

01 Sep 2019   •   14:30
Neymar ar fi renunţat la transferul la Barcelona, susţine L'Equipe
Sursa foto: Alex Fau

Conform cotidianului francez L'Equipe şi presei spaniole, atacantul brazilian Neymar, vedeta clubului de fotbal Paris Saint-Germain, ar fi renunţat sâmbătă seara la transferul său la FC Barcelona, comunicând decizia sa anturajului său.

"Anturajul atacantului lui PSG a informat cele două cluburi de decizia sa de a-şi încheia sezonul actual la Paris", a scris L'Equipe pe site-ul internet.

"Constatând incapacitatea de a finaliza o revenire la FC Barcelona în ciuda numeroaselor negocieri, Neymar şi-a anunţat apropiaţii, sâmbătă seara, în legătură cu decizia sa de a stopa discuţiile", a adăugat cotidianul sportiv.

"Anturajul lui Neymar recunoaşte: s-a încheiat", a scris, la rândul său, Mundo Deportivo din Spania.

Dacă va fi confirmat, acest anunţ va pune capăt unui lung foileton care a ţinut prima pagină a fotbalului mondial în ultima perioadă.

Directorul sportiv al clubului Paris Saint-Germain, Leonardo, care conduce negocierile cu reprezentanţii clubului FC Barcelona pentru transferul superstarului Neymar, a declarat, vineri, că nu s-a ajuns încă "la niciun acord" cu gruparea catalană, cu trei zile înainte de finalul perioadei de transferuri.

O delegaţie a echipei spaniole de fotbal FC Barcelona, condusă de Eric Abidal, se află de începând de marţi în capitala Franţei, pentru a prezenta conducătorilor clubului Paris Saint-Germain oferta finală pentru transferul atacantului brazilian Neymar, aceasta fiind de peste 130 milioane euro, plus doi jucători: mijlocaşul croat Ivan Rakitic, sub formă de transfer, şi împrumutul pe un an al atacantului francez Ousmane Dembele.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: neymar barcelona