x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neymar e la un pas de revenirea la FC Barcelona

Neymar e la un pas de revenirea la FC Barcelona

25 Iun 2019   •   11:37
Neymar e la un pas de revenirea la FC Barcelona

Atacantul Neymar şi FC Barcelona au ajuns la un acord verbal pentru revenirea brazilianului pe Camp Nou, dar clubul catalan de fotbal are misiunea dificilă de a ajunge la înţelegere şi cu campioana Franţei, Paris Saint-Germain, relatează AFP.
Ziarul catalan Sport relatează că Barca şi Neymar au ajuns la un acord în privinţa unui contract pe cinci ani, în contextul în care starul brazilian a acceptat un salariu redus cu aproape jumătate faţă de cel de la PSG. Neymar ar urma să încaseze un salariu anual net de 24 milioane euro, apropiat de cel pe care îl avea la clubul catalan înainte de a pleca la PSG în 2017. Neymar încasează la PSG, conform presei, un salariu anual de peste 35 milioane euro.
Conform sursei citate, Neymar a acceptat să renunţe la plângerea depusă în Spania contra clubului catalan care nu i-a vărsat o primă de 26 milioane euro la prelungirea contactului său.
PSG a plătit suma record de 222 milioane euro pentru transferul lui Neymar în 2017, iar recent a evocat o posibilă despărţire de vedeta braziliană, asupra căreia planează acuzaţii de viol. În tranzacţia pentru Neymar, Barca ar puntea include jucători precum Coutinho, Ousmane Dembele sau Nelson Semedo.
Barcelona l-a cumpărat deja pentru viitorul sezon pe mijlocaşul olandez Frenkie de Jong (75 milioane euro) şi va plăti 120 milioane euro pentru serviciile francezului Antoine Griezmann de la Atletico Madrid. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: neymar