x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neymar nu a suferit o accidentare serioasă, spune medicul naționalei Braziliei

Neymar nu a suferit o accidentare serioasă, spune medicul naționalei Braziliei

21 Noi 2018   •   12:10
Neymar nu a suferit o accidentare serioasă, spune medicul naționalei Braziliei

Atacantul Neymar, vedeta naţionalei de fotbal a Braziliei, care a părăsit terenul în meciul amical cu Camerunul (1-0), de marţi seara, după doar 8 minute, nu a suferit ''o accidentare serioasă'', a precizat medicul Selecao, citat de AFP. 

Accidentarea lui Neymar survine cu o săptămână înaintea partidei decisive pe care Paris Saint-Germain, echipa sa, o va susţine cu Liverpool, în Liga Campionilor. 

''A ieşit acuzând o durere. A simţit o jenă şi va fi nevoie de un pic de timp pentru a evalua situaţia şi va face un RMN, dar, în principiu, nu este o accidentare serioasă'' la aductori, a precizat medicul Rodrigo Lasmar pentru televiziunea braziliană. 

Neymar a fost schimbat cu Richarlison în meciul de la Milton Keynes (Anglia), după doar opt minute, Brazilia câştigând meciul amical cu Camerun cu 1-0, chiar prin golul lui Richarlison. 

Şi tânărul atacant francez Kylian Mbappe (19 ani) s-a accidentat în meciul pe care campioana mondială l-a câştigat cu 1-0 în faţa Uruguayului, astfel că îngrijorarea domneşte la PSG, formaţie obligată să câştige meciul cu Liverpool pentru a rămâne în cursa de calificare în optimile Ligii Campionilor. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: neymar accidentare