x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neymar, suspendat trei meciuri în Liga Campionilor pentru "insulte" la adresa arbitrului

Neymar, suspendat trei meciuri în Liga Campionilor pentru "insulte" la adresa arbitrului

27 Apr 2019   •   15:30
Neymar, suspendat trei meciuri în Liga Campionilor pentru "insulte" la adresa arbitrului

Internaţionalul brazilian Neymar, atacantul echipei Paris Saint-Germain, a fost suspendat pentru trei meciuri în Liga Campionilor pentru "insulte" la adresa arbitrului meciului cu Manchester United (scor 1-3), disputat luna trecută în capitala Franţei, a anunţat Uniunea europeană de fotbal (UEFA).

Neymar, care a urmărit meciul dintre PSG şi United din tribunele stadionului Parc des Princes, din cauza unei accidentări, şi-a exprimat furia faţă de arbitraj pe reţelele de socializare, după acordarea unui penalty în favoarea echipei engleze, în ultimele minute de joc, în urma consultării sistemului video de arbitraj (VAR).

"Este o ruşine. Au pus patru tipi care nu înţeleg nimic din fotbal pentru a urmări reluările. Nu a fost niciun penalty", a scris brazilianul, înainte de a-şi încheia mesajul cu o înjurătură la adresa arbitrilor.

UEFA a deschis o procedură în acest caz pe 22 martie, iar Comisia de disciplină a forului european şi-a bazat sancţiunea pe articolul 15.d din codul disciplinar. Neymar poate face apel împotriva acestei suspendări.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: neymar