x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Nicoliţă, după succesul cu Utrecht: "Aveam nevoie de această victorie"

Nicoliţă, după succesul cu Utrecht: "Aveam nevoie de această victorie"

05 Noi 2010   •   00:00
Nicoliţă, după succesul cu Utrecht: "Aveam nevoie de această victorie"
Sursa foto: /Reuters

Mijlocaşul Stelei, Bănel Nicoliţă, a declarat, joi, după victoria cu 3-1 în faţa formaţiei FC Utrecht în grupa K a Ligii Europa, că se bucură pentru această victorie obţinută după mult timp în cupele europene şi că jucătorii aveau nevoie de un astfel de rezultat, pentru a avea un moral bun.

"Ne bucurăm foarte mult că am obţinut această victorie în Europa după mult timp şi sperăm să mai câştigăm în continuare. Suntem bucuroşi şi de faptul că l-am făcut fericit pe patronul nostru, iar astăzi am demonstrat că suntem o echipă bună şi ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă. Aveam nevoie de această victorie, pentru că acum vom avea un moral mult mai bun la partida cu Rapid", a spus Bănel Nicoliţă.

Jucătorul stelist a apreciat drept normale criticile formulate la adresa sa în ultima perioadă: "Criticile din ultima săptămână au fost normale, pentru că nu mi-a ieşit mai nimic în ultimele meciuri. Sper ca o dată cu această victorie să ne revenim şi să jucăm din ce în ce mai bine".

La rândul său, fundaşul Iasmin Latovlevici a precizat că această victorie reprezintă un pas înainte pentru Steaua. "Nu ştiu cât de mult ne ajută rezultatul de la Liverpool, însă noi trebuie să ne gândim la jocul nostru şi să lucrăm mai mult. Ne ambiţionează orice fel de atac din afară şi orice critică, vrem să demonstrăm că suntem o echipă de valoare", a spus jucătorul.

Latovlevici a mai spus că Bogdan Stancu, marcatorul a două goluri aseară, este un jucător foarte important pentru Steaua. "Ne bucurăm că marchează atât de mult şi trebuie să profităm cât mai mult de valoarea sa".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia olandeză FC Utrecht, în etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa şi a obţinut prima victorie în această fază a competiţiei.

Pentru Steaua au marcat Gardoş '29 şi Bogdan Stancu '52, '53, în timp ce golul formaţiei olandeze a fost reuşit de Mertens '33. În celălalt meci al grupei,  FC Liverpool a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), pe Napoli.

×
Subiecte în articol: europa league