x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international O fostă legendă a lui Man. United îi critică dur pe Lukaku, Mata și Fellaini

O fostă legendă a lui Man. United îi critică dur pe Lukaku, Mata și Fellaini

14 Ian 2019   •   23:10
O fostă legendă a lui Man. United îi critică dur pe Lukaku, Mata și Fellaini

Romelu Lukaku, Juan Mata și Marouane Fellaini nu merită să fie în prima echipă a lui Manchester United, pentru că nu sunt destul de rapizi. Conform The Sun, aceasta este opinia lui Gary Neville, legenda diavolilor roșii, care a lăudat jocul fostei sale echipe împotriva lui Tottenham.

Ole Gunnar Solskjaer a adus 5 victorii în 5 meciuri în urma golului lui Rashford din pasa lui Pogba. Însă, Neville crede că trioul de star-uri sunt un surplus pe Old Trafford.

Lukaku a intrat în ultimele 20 de minute, Mata a rămas pe bancă și Fellaini nici nu a fost chemat. Scott McTominay l-a înlocuit pe Pogba, în timp ce Fred și Andreas Pereira au fost ceilalți mijlocanți nefolosiți pe Wembley.

Neville a spus: „Privind ce a făcut Ole Gunnar Solskjaer, lăsându-i pe Lukaku și Mata la o parte, nu e o reflecție a celor doi jucători, dar ei încetinesc atacurile. Nu se pot muta rapid dintr-un careu în celălalt, ei putând să alerge cu calitatea pe care o au. Fellaini la fel”.

„Sunt jucători care pot adăuga lucruri când intră de pe bancă, dar nu pot juca la viteza asta, nu se mișcă precum Martial, Lingard, Rashford, Pogba. Nu sunt capabili să o facă, nu au atributele fizice pentru a o face”.

×