x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international O nouă umilință pentru Real Madrid. Sergio Ramos: „E o ruşine să fim atât de departe de Barcelona”

O nouă umilință pentru Real Madrid. Sergio Ramos: „E o ruşine să fim atât de departe de Barcelona”

03 Mar 2019   •   08:45
O nouă umilință pentru Real Madrid. Sergio Ramos: „E o ruşine să fim atât de departe de Barcelona”
Sursa foto: Real Madrid

FC Barcelona a învins-o pe marea rivală Real Madrid cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă seara, chiar pe stadionul ''Santiago Bernabeu'', într-un meci din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Barca reuşeşte să se impună în al doilea ''El Clasico'' disputat la Madrid în decurs de doar câteva zile, după ce miercuri a câştigat cu 3-0, în manşa secundă a semifinalelor Cupei Spaniei.

Golul care a decis derby-ul de sâmbătă a fost marcat de croatul Ivan Rakitic (26), iar acest nou eşec i-a scos pe madrileni definitiv din lupta pentru titlu.

Întrebat dacă a abdicat total din lupta pentru campionat, în condiţiile în care au mai rămas 12 etape de disputat, căpitanul Realului şi-a mai nuanţat puţin declaraţiile.

"E foarte greu să mai speri, având în vedere eficienţa Barcelonei. Au mărit prăpastia dintre ei şi restul, e un pas important al lor în lupta pentru titlu. E o ruşine să fim atât de departe, dar vom continua să luptăm. În fotbal, totul este posibil, până la urmă", a declarat fundaşul.


În tur, Barcelona a surclasat-o pe Real cu 5-1, iar în prima manşă a semifinalelor din Copa del Rey scorul a fost egal, 1-1.

În faţa a 78.921 spectatori au evoluat echipele:
Real Madrid: Courtois - Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Reguilon - Casemiro (Isco, 75), Kroos (Fede Valverde, 56), Modric - Bale (Marco Asensio, 61), Benzema, Vinicius.
Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba - Busquets (Nelson Semedo, 90+1), Rakitic, Arthur (A. Vidal, 71) - Messi, Luis Suarez, Ousmane Dembele (Coutinho, 78).

Meciul a fost arbitrat de Alberto Undiano Mallenco.

Sevilla, una dintre cele mai puternice echipe din campionat, a fost învinsă de ''lanterna roşie'' Huesca, scor 2-1.

Rezultatele etapei a 26-a:
Vineri
Rayo Vallecano - Girona 0-2
A marcat: Stuani (30, 85).

Sâmbătă
Espanyol Barcelona - Valladolid 3-1
Au marcat: Borja Iglesias (1), Mario Hermoso (55), Wu Lei (65), respectiv Alcaraz (17).

Villarreal - Alaves 1-2
Au marcat: Cazorla (61 - penalty), respectiv Maripan (54), Inui (77).

SD Huesca - Sevilla 2-1
Au marcat: Juanpi (7), Avila (90+8), respectiv Ben Yedder (84 - penalty).

Real Madrid - FC Barcelone 0-1
A marcat: Rakitic (26).

Duminică se vor juca partidele Eibar - Celta Vigo, Betis Sevilla - Getafe, Real Sociedad - Atlético Madrid, Valencia CF - Athletic Bilbao, iar luni se dispută partida Leganes - Levante.

În clasament, pe primul loc se află FC Barcelona, cu 60 puncte, urmată de Atletico Madrid, 50 puncte (25 jocuri), Real Madrid, 48 puncte, Alaves, 40 puncte, Getafe, 39 puncte (25 j), Sevilla, 37 puncte, etc.
AGERPRES

×