x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international O altă vedetă ar vrea să plece de la Real Madrid

O altă vedetă ar vrea să plece de la Real Madrid

19 Mar 2019   •   11:39
O altă vedetă ar vrea să plece de la Real Madrid

Fundaşul internaţional francez Raphael Varane se gândeşte la o despărţire de Real Madrid la finalul acestui sezon, pentru a căuta noi provocări, fiind conştient de faptul că etapa sa la clubul de fotbal din capitala Spaniei a ajuns la final, anunţă cotidianul sportiv L'Equipe în ediţia sa de marţi.
Varane, în vârstă de 25 ani, se află la cel de-al optulea său sezon în la Real, alături de care a cucerit 14 trofee, între care patru Ligi ale Campionilor.
Deşi nu a luat încă o decizie legată de eventuala sa plecare, fundaşul consideră că a ajuns "la finalul unui ciclu la clubul madrilen", cu care a câştigat totul, iar în sezonul trecut a fost al şaptelea în clasamentul final al Balonului de Aur, trofeul atribuit celui mai bun fotbalist al lumii. În plus, îşi doreşte "noi provocări" în cariera sa profesională, aşa cum a dezvăluit chiar el în mai multe interviuri.
Revenirea compatriotului său Zinedine Zidane în postul de antrenor la Real Madrid l-ar putea face, însă, să se răzgândească, "Zizou" fiind cel care l-a convins pe Varane să plece de la Lens şi să semneze cu echipa spaniolă, în 2011.
Aflat sub contract cu Real până în 2022, Raphael Varane ar putea deveni cel mai scump fundaş din lume, un eventual transfer al său la un alt club putând depăşi valoarea de 84 milioane euro, suma pe care Liverpool a plătit-o pentru olandezul Virgil Van Dijk.
L'Equipe scrie că Real Madrid ar putea încasa chiar şi 140 milioane euro în schimbul campionului mondial francez, o sumă pe care ar putea să o investească în reconstrucţia profundă a lotului său, prevăzută la finalul acestui sezon.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Raphael Varane real madrid