x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Omagiu adus lui Abidal în meciul Barcelona-Getafe (cu video)

Omagiu adus lui Abidal în meciul Barcelona-Getafe (cu video)

20 Mar 2011   •   08:58
Omagiu adus lui Abidal în meciul Barcelona-Getafe (cu video)
Sursa foto: /MundoDeportivo.es

Moment emoţionant, sâmbătă seară, pe stadionul Nou Camp la meciul Barça-Getafe 2-1. În minutul 22 al partidei, spectatorii prezenţi pe arena catalană i-au adus un omagiu lui Eric Abidal, operat, joi, de o tumoare la ficat, aplaudând şi scandând numele jucătorului. 22 este numărul de pe tricou al fotbalistului francez.

Fanii barcelonezi au pregătit acest moment prin intermediul reţelelor de socializare. Înainte de începutul meciului, pe cele două imense ecrane de pe Nou Camp a fost difuzat un montaj video de două minute şi 30 de secunde, cu momentele importante ale lui Abidal din acest sezon.

Jucătorii celor două echipe au intrat pe teren cu tricouri cu mesaje de susţinere în catalană: cei de la Getafe aveau scris: "Curaj Abidal", iar cei de la Barça: "Te iubim Abi".

Eric Abidal a fost operat "fără probleme" de o tumoare la ficat, joi, la BarnaClinic, din Barcelona. Eric Abidal, în vârstă de 31 de ani, ar putea fi externat în circa o săptămână "în funcţie de evoluţia stării sale", a anunţat clubul, într-un comunicat.

 Operaţia, care a durat circa trei ore şi s-a desfăşurat fără probleme, a permis echipei conduse de medicul Josep Fuster Obregon "să îndepărteze complet leziunea", se mai menţionează în comunicat.

×