x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Grecii nu mai au bani de fotbal. Panathinaikos, somată să-și joace meciurile ziua, pentru că nu a plătit nocturna

Grecii nu mai au bani de fotbal. Panathinaikos, somată să-și joace meciurile ziua, pentru că nu a plătit nocturna

29 Noi 2012   •   17:53
Grecii nu mai au bani de fotbal. Panathinaikos, somată să-și joace meciurile ziua, pentru că nu a plătit nocturna
Sursa foto: AFP PHOTO / ARIS MESSINIS

Managerii Stadionului Olimpic din Atena au somat clubul Panathinaikos să-și plătească facturile la electricitate, altfel nu i se va mai permite să joace meciurile seara.

Directorul stadionului, Petros Galaktopoulos, a trimis scrisori clubului, Ligii și Federației de fotbal din Grecia, precum și canalului de televiziune Nova, care transmite meciurile de campionat.

”Din cauza problemelor financiare, Panathinaikos nu și-a îndeplinit obligațiile minime față de stadion. Din acest motiv, vă rog să luați în considerare posibilitatea ca meciurile clubului să se desfășoare la prânz, pentru ca Panathinaikos să nu fie taxată suplimentar pentru folosirea curentului electric necesar aprinderii nocturnei”, se arată în scrisoarea directorului stadionului.

Clubul a anunțat că se va muta la vechiul stadion, de la anul, pentru că nu-și mai permite chiria cerută de Stadionul Olimpic. 

×