x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Pancaro despre revenirea Briliantului: "Sper să vedem un Mutu mare!"

Pancaro despre revenirea Briliantului: "Sper să vedem un Mutu mare!"

04 Dec 2010   •   17:35
Pancaro despre revenirea Briliantului: "Sper să vedem un Mutu mare!"
Sursa foto: /Reuters

Potrivit site-ului www.violanews.com, fostul internaţional italian, Giuseppe Pancaro, a declarat că revenirea lui Adrian Mutu în primul "11" al Fiorentinei după o perioadă în care românul a fost indisponibil din cauza unei accidentări este importantă.

"Sper să vedem un Mutu mare, revenirea sa este importantă", a spus Pancaro.

Potrivit www.tuttomercatoweb.com, antrenorul formeţiei "viola", Sinişa Mihajlovic, a afirmat că în cazul în care Mutu va evolua, el o va face după modelul "Totti". "Dacă Mutu va juca, el va fi vârf împins. În ultimele trei zile s-a antrenat normal şi este mai bine. Va juca în stilul Totti, în speranţa că va reuşi golurile lui. Mutu este atacant şi va încerca să marcheze. El ştie ce trebuie să facă. Vreau să spun şi că ar putea juca Babacar, deoarece Mutu a început pregătirea cu mingea abia ieri. Sunt doi jucători diferiţi, dar am studiat mişcările cu ambii", a explicat Mihajlovic.

Adi Mutu s-a accidentat în meciul de campionat cu Cesena, disputat la 13 noiembrie, Briliantul suferind o miotendinită de gradul întâi. Fiorentina va întâni, duminică, pe teren propriu pe Cagliari în etapa a XV-a din Serie A. Înainte de această rundă, Fiorentina ocupă locul 14 cu 16 puncte şi golaveraj negativ -1.

×