x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Pele, despre Messi: "E cel mai bun, dar departe de Cruyff, Platini sau di Stefano!".

Pele, despre Messi: "E cel mai bun, dar departe de Cruyff, Platini sau di Stefano!".

16 Mai 2011   •   17:50
Pele, despre Messi: "E cel mai bun, dar departe de Cruyff, Platini sau di Stefano!".

Legenda fotbalului brazilian, Edson Arantes do Nascimento "Pelé", a declarat ca argentinianul Lionel Messi este cel mai bun fotbalist al momentului, insa este departe de legende precum Johan Cruyff, Michel Platini sau Alfredo di Stéfano, informeaza ziarul catalan Sport.

"Oamenilor le place sa faca tot timpul comparatii, insa au uitat de Cruyff, Platini sau Di Stefano, care au fost mult mai buni ca Messi", a declarat Pele intr-un interviu acordat cotidianului La Tercera, citat de Sport.

Pele spune despre Di Stefano, actualul presedinte de onoare la Real Madrid, ca era "complet" deoarece lovea bine balonul cu ambele picioare si avea un joc bun aerian. Brazilianul a apreciat ca in fotbalul actual ciclul jucatorilor trece foarte repede si i-a dat ca exemplu pe Ronaldinho si Kaka, cei care au fost cei mai buni din lume, dar au fost intrecuti de Messi si de Cristiano Ronaldo.

Despre Messi, Pele a afirmat ca este cel mai in forma la ora actuala. Pentru finala Ligii Campionilor, cel supranumit "Perla Neagra" considera ca nu exista favorita intre Barcelona si Manchester United, desi a aratat o usoara predilectie spre formatia lui Pep Guardiola. "Manchester joaca in forta, este fidela stilului german. Insa ca echipa, Barcelona este cea mai buna din lume. Si mai mult, il are pe Messi", a spus Pele.

×
Subiecte în articol: pele fc barcelona Lionel Messi