x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Piţurcă, înaintea meciului cu Grecia: "Chiricheş va fi disponibil doar pentru meciul retur, Tătăruşanu este apt pentru joc"

Piţurcă, înaintea meciului cu Grecia: "Chiricheş va fi disponibil doar pentru meciul retur, Tătăruşanu este apt pentru joc"

14 Noi 2013   •   13:09
Piţurcă, înaintea meciului cu Grecia: "Chiricheş va fi disponibil doar pentru meciul retur, Tătăruşanu este apt pentru joc"

Victor Piţurcă a anunţat lotul cu care va aborda barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014. "Avem o echipă nouă şi sperăm să obţinem calificarea. Chiricheş va veni mâine la lot, iar Tătăruşanu este apt pentru joc", a declarat selecţionarul echipei naţionale într-o conferinţă de presă.

"Când vom avea posibilitatea, vom ataca. Sper să o putem face tot timpul şi să marcăm gol după gol. Echipa nu e încă decisă. Mâine voi şti lotul final. Le-am cerut jucătorilor calm şi să joace cu acea linişte care să creeze o atmosferă bună. Sunt două jocuri capitale pentru a ajunge la un mondial. Chiricheş va fi disponibil doar pentru meciul retur. Mai am trei posturi pe care nu sunt încă hotărât", a spus Victor Piţurcă.

Echipa naţională de fotbal a României va juca mâine cu Grecia, pentru calificarea la Campionatul Mondial de la Rio de Janeiro. 

×