x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Pizza Hut face cinste irlandezilor pentru fiecare gol primit de Franţa

Pizza Hut face cinste irlandezilor pentru fiecare gol primit de Franţa

05 Iun 2010   •   00:00
Pizza Hut face cinste irlandezilor pentru fiecare gol primit de Franţa
Sursa foto: /Reuters

Irlandezii nu vor uita și nu vor ierta niciodată marea nedreptate care li s-a făcut în toamna anului trecut. Deși vor privi Cupa Mondială din Africa de Sud la televizor, suporterii insulari au toate motivele să o facă.

Pentru a-i răzbuna pe irlandezi, oficialii companiei Pizza Hut au avut o idee inedită. Cunoscutul lanț american de restaurante a postat un anunț pe pagina sa de Facebook destinată clienților irlandezi prin care făcea cunoscut faptul că va oferi gratuit 350 de pizza pentru fiecare gol pe care francezii îl vor încasa la Campionatul Mondial.

Pentru a beneficia de acest bonus gustos, irlandezii trebuie să devină fani Pizza Hut pe Facebook unde, pentru fiecare gol marcat în poarta Franței, vor primi un cod unic cu care vor putea să meargă la cel mai apropiat restaurant Pizza Hut şi să-şi primească premiul.

Dacă așa stau lucrurile în Irlanda, în Franța, magazinele Planete Saturn şi Carrefour promit rambursarea preţului plătit de cei care au cumpărat televizoare în prima jumătate a lunii mai dacă naționala antrenată de Raymond Domenech va câştiga titlul mondial.

Echipa Franţei s-a calificat la Cupa Mondială după ce a învins Irlanda cu 2-1 în returul barajului disputat la Paris pe 18 noiembrie 2009. A fost un gol fraudulos marcat de William Gallas în minutul 102 al acelui joc, după un henț clar ca lumina zilei comis de Thierry Henry, nesancționat însă de arbitrul partidei, Martin Hansson. Ulterior, Henry a recunoscut henţul comis, dar ce folos...

Vezi aici rezumatul meciului Franța-Irlanda 1-1

×