x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ploaie de confetti şi ardei pe Camp Nou! Barça a primit trofeul de campioană! - video.

Ploaie de confetti şi ardei pe Camp Nou! Barça a primit trofeul de campioană! - video.

16 Mai 2011   •   08:04
Ploaie de confetti şi ardei pe Camp Nou! Barça a primit trofeul de campioană! - video.

Dupa remiza "alba" cu Deportivo La Coruna, din etapa a 37-a a Primerei Division, FC Barcelona a primit trofeul de campioana in sezonul 2010-2011, prin care s-a incoronat oficial pentru al treilea an consecutiv regina Spaniei.

Presedintele federatiei spaniole, Angel Maria Villar, le-a inmanat mult ravnita cupa celor doi capitani, Carles Puyol si Xavi Hernandez, care, sub ochii boss-ului Barçei, Sandro Rosell, si a celor peste 90.000 de fani in delir, au ridicat-o deasupra capului declansand astfel o noua fiesta pe stadionul Camp Nou.

O ploaie de confetti a inundat gazonul, in timp ce fotbalistii au facut un tur de onoare cu trofeul pe acordurile celebrei melodii "We are the champions" a trupei Queen. Momentul cel mai amuzant al fiestei a fost bataia cu... ardei rosii si albastri, care au fost impartiti suporterilor barcelonezi de catre firma de echipament sportiv Nike, cea care imbraca Barcelona. De altfel, la sarbatoarea care a avut loc la mijlocul saptamanii trecute, fotbalistii si staff-ul Barçei au purtat tricouri pe care erau imprimati ardei blau-grana.

Fiesta catalana de duminica nu se putea incheiat fara un superb joc de artificii in aceleasi culori azulgrana, dar mai ales cu o Sardana, specificul dans popular din Catalunya.


×
Subiecte în articol: fiesta fc barcelona camp nou