x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Poklepovici avertizează: "În retur va fi altfel şi ne vom califica!"

Poklepovici avertizează: "În retur va fi altfel şi ne vom califica!"

30 Iul 2010   •   00:00
Poklepovici avertizează: "În retur va fi altfel şi ne vom califica!"

Antrenorul echipei Hajduk Split, Stanko Poklepovici, s-a declarat nemulţumit de jocul formaţiei sale în partida pierdută, scor 1-3, în faţa lui Dinamo, însă este convins că returul va fi diferit, şi că echipa sa se va califica în play-off-ul Ligii Europa.

"Întâlnirea a fost disputată şi rezultatul ar fi putut fi altul de ambele părţi. Dinamo a combinat destul de bine şi noi nu ne-am îndeplinit sarcinile, deşi golul nostru ne dă speranţe. Dinamo nu m-a surprins, pentru că am avut toate informaţiile, dar nu ne-am îndeplinit planul. Jocul la mijloc a fost prea rarefiat. Sunt absolut nemulţumit de joc, dar rezultatul rămâne deschis. Şansele de calificare rămân egale", a spus tehnicianul echipei croate.

Poklepovici a mai precizat că va schimba echipa pentru meciul retur, fiind convins de faptul că Hajduk se va califica mai departe: "Va fi alt joc la Split, voi schimba echipa, voi încerca să deschid mai mult jocul pe atac, dar asta nu înseamnă neapărat că va creşte numărul atacanţilor. Dinamo a marcat trei goluri, noi mai avem nevoie de două şi e posibil să reuşim asta. În retur vom reuşi să ne calificăm, vom încerca să scoatem pe Dinamo, va fi greu, pentru că Dinamo e o echipă bună, dar noi ne păstrăm speranţa. Am fost nepregătiţi pe mijlocul terenului şi i-am permis lui Dinamo să se joace cu mingea, dar asta nu se va mai întâmpla în meciul retur. Dinamo are tehnică foarte bună în regim de viteză, mai ales atunci e lăsată".

Referitor la absenţa suporterilor croaţi de pe stadion, Stanko Poklepovici a spus: "A fost o ruşine pentru partidă şi pentru noi, că nu am avut suporteri la meci, dar regulile sunt reguli şi trebuie respectate. Aşa a decis UEFA".

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa Hajduk Split, în manşa întâi a turului al treilea din preliminariile Ligii Europa.

×
Subiecte în articol: europa league