x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Premiile The Best FIFA - Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din 2017

Premiile The Best FIFA - Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din 2017

24 Oct 2017   •   08:37
Premiile The Best FIFA - Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din 2017

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, vedeta echipei spaniole Real Madrid, a câştigat pentru doua oară consecutiv titlul de cel mai bun fotbalist al anului, luni, la Londra, în cadrul Galei premiilor The Best, organizată de Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA).

Ronaldo (32 ani) a câştigat în sezonul trecut titlul de campion al Spaniei, precum şi Liga Campionilor, fiind şi golgheterul celei mai importante competiţii europene intercluburi. Palmaresul lusitanului în 2017 este completat de Supercupa Europei şi Supercupa Spaniei.


Ronaldo i-a devansat în clasamentul secţiunii cel mai bun fotbalist pe marele său rival Lionel Messi (FC Barcelona) şi pe brazilianul Neymar, protagonistul celui mai scump transfer din istoria fotbalului în această vară, de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain, pentru 222 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a primit premiul din partea a doi foşti mari fotbalişti, argentinianul Diego Armando Maradona şi brazilianul Ronaldo Nazario de Lima

Prin trofeul cucerit luni seara, Ronaldo l-a egalat pe Messi în privinţa titlurilor de cel mai bun fotbalist al anului, cu cinci victorii fiecare. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo