x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa bosniacă: "Ruşine fără precedent la Bucureşti!".

Presa bosniacă: "Ruşine fără precedent la Bucureşti!".

04 Iun 2011   •   11:04
Presa bosniacă: "Ruşine fără precedent la Bucureşti!".

Presa bosniaca a criticat dur nationala antrenata de Safet Susic dupa infrangerea categorica suferita la Bucuresti, scor 0-3.

"Bosnia s-a impiedicat in drumul spre Euro, pierzand fara drept de apel, pe deplin meritat, la Bucuresti. Romania a avut ocazie dupa ocazie, in timp ce Bosnia a parut o echipa disperata. Jucatorii lui Susic au prins una dintre cele mai proaste partide in ultimii ani. Agonia s-a sfarsit odata cu penaltiul aparat de Hasagici", a scris Dnevni Avaz.

"Rusine fara precedent", a notat si publicatia San Dnevne Novine: "Infrangere meritata la Bucuresti, mai ales dupa ce s-a intamplat in primele 45 de minute, cand echipa Bosniei a jucat sub asteptari, parand rupta in doua. A fost catastrofa, iar Romania a aratat ca leul ranit este cel mai periculos. Jucatorii lui Susici au inselat asteptarile. Nimic. Zero".

Reprezentacija a scris despre "demolarea Bosniei la Bucuresti": "A fost probabil cel mai prost joc de la venirea lui Susici. Romanii au dominat complet, iar soarta partidei n-a stat niciun moment in suspensie".

Presa bosniaca a acordat spatii largi si evenimentelor din tribune, condamnand manifestarile ultranationaliste ale suporterilor romani. "Pentru romani, se pare ca a fost mai mult decat un meci. Cu totul neasteptat, suporterii romani au decis sa transforme jocul intr-o confruntare politica. Dupa ce un banner in care se cerea eliberarea lui Ratko Mladici a fost dat jos, romanii au continuat provocarile, precum "Bosniacii n-au tara lor", "Eliberati-l pe Mladici", sau "Tiganii, tiganii", scandari care au creat nervozitate in sectorul galeriei noastre", a scris Sport-Sport.

×