x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană: "Mutu a spus da ofertei de la Kuban".

Presa italiană: "Mutu a spus da ofertei de la Kuban".

15 Iun 2011   •   12:05
Presa italiană: "Mutu a spus da ofertei de la Kuban".

Site-ul fiorentinanews.com a scris azi ca echipa antrenata de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, este tot mai aproape de transferul atacantului Adrian Mutu de la Fiorentina. Conform sursei citate, jucatorul s-a intalnit deja de cateva ori cu oficialii gruparii ruse la resedinta sa de la Miami, unde isi petrece vacanta.

Ultima oferta a rusilor, care prevede un salariu de doua milioane de euro si avion particular la dispozitie in permanenta pentru zboruri in Italia sau Romania, se pare ca i-a suras atacantului roman, care ar fi dat un raspuns pozitiv.

Fiorentinanews.com mai scrie ca in acest moment Kuban mai are nevoie doar de acceptul Fiorentinei pentru transferul lui Mutu, dar acest lucru pare o formalitate din moment ce gruparea toscana este mai mult decat dispusa sa renunte atacantul roman.

Informatia a fost insa infirmata de directorul general al clubului Kuban Krasnodar, Surem Mkrtsian. "Mutu este un jucator exceptional, care poate ajuta orice echipa. Dar nu am discutat nimic cu el", a spus Mkrtsian.

×