x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană: "Radu Ştefan a fost ca un ghimpe în aripa Cataniei"

Presa italiană: "Radu Ştefan a fost ca un ghimpe în aripa Cataniei"

18 Apr 2011   •   10:22
Presa italiană: "Radu Ştefan a fost ca un ghimpe în aripa Cataniei"
Sursa foto: /Getty Images

Fundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, nu a făcut greşeli care să afecteze jocul echipei sale în meciul cu Catania, scor 4-1, dar pare să se resimtă după ce a avut "o lună de coşmar", informează tuttomercatoweb.com.

"Nu a făcut greşeli care să afecteze evoluţia echipei Lazio, dar pare să se resimtă din punct de vedere psihic după ce a avut o lună de coşmar", scrie sursa citată, care l-a notat pe Radu cu 6,5.

"Oboseşte când Catania măreşte ritmul", menţionează despre jucătorul român şi calciomercatoweb.com, adăugând că Ştefan Radu a primit un cartonaş galben pe care putea să îl evite.

Datasport, care l-a notat pe Radu tot cu 6,5, scrie că românul a fost "un ghimpe în aripa unei Catania lipsită de obişnuita tenacitate".

Ştefan Radu a fost integralist la Lazio în meciul câştigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1, în faţa echipei Catania.

Românul a suferit o leziune musculară la 16 martie şi a fost indisponibil aproximativ o lună, el fiind şi suspendat două etape în Serie A, după un meci din 14 martie. De asemenea, la începutul lunii aprilie, tatăl jucătorului a încetat din viaţă.

×
Subiecte în articol: lazio serie a radu stefan