x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa spaniolă, la picioarele lui Messi: "Maestrul dracului! Messi, fenomenul"

Presa spaniolă, la picioarele lui Messi: "Maestrul dracului! Messi, fenomenul"

28 Apr 2011   •   10:37
Presa spaniolă, la picioarele lui Messi: "Maestrul dracului! Messi, fenomenul"
Sursa foto: /Reuters

"Leo ne duce la Londra, Messi este şeful!" a titrat cotidianul catalan Sport după victoria echipei FC Barcelona în faţa formaţiei Real Madrid, scor 2-0, pe Santiago Bernabeu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, în care argentinianul Lionel "Leo" Messi a marcat ambele goluri

"Suntem cu un picior şi jumătate la Londra", a notat El Mundo Deportivo.

"Messi, cu o dublă, aduce liniştea pe Bernabeu şi apropie Barca de finală", a notat Marca după meci. "Al doilea gol marcat de Messi a fost spectaculos, a venit după un slalom incredibil în faţa oricărui madrilen i-a ieşit în cale, a intrat în careu şi a marcat un golazo de mare jucător pentru a decide meciul şi cu siguranţă calificarea", a notat Marca.

În schimb As a subliniat că FC Barcelona a fost "prea mult" pentru un Real Madrid rămas în 10, după injusta eliminare a lui Pepe.

Marca reaminteşte că Real Madrid a jucat ultimele patru meciuri cu FC Barcelona având un jucător eliminat: Di Maria, în finala Cupei Spaniei, Albiol, în campionat pe Santiago Bernabeu, Sergio Ramos, în partida din turul campionatului, şi Pepe, în Liga Campionilor.

L'Equipe scrie că "Messi a îngenuncheat Realul", iar Gazzetta dello Sport a scris: "Messi, fenomenul".

FC Barcelona a învins, miercuri, pe arena Santiago Bernabeu, cu scorul de 2-0, echipa Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, ambele goluri ale meciului fiind marcate de Lionel Messi în minutele 76 şi 86.

×