x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Preşedintele lui Hajduk Split: "Avem nevoie de fani pentru a trece de Dinamo"

Preşedintele lui Hajduk Split: "Avem nevoie de fani pentru a trece de Dinamo"

04 Aug 2010   •   00:00

Preşedintele clubului Hajduk Split, Josko Svagusa, a declarat că echipa sa are ambiţia şi forţa de a obţine calificarea în play-offul Ligii Europa, iar cu suportul numeroşilor suporteri Dinamo poate fi învinsă, informează cotidianul croat Slobodna Dalmacija.

"Nu este nici un motiv să fie nervozitate în rândul suporterilor înaintea unui astfel de meci. Vom încerca să ne calificăm și să îi facem fericiţi pe fani. E nevoie de unitate în toate liniile pentru a o elimina pe Dinamo. Avem mare nevoie de sprijinul galeriei, pentru că avem forţa şi dorinţa de a trece de Dinamo şi de a deschide din nou porţile Europei", a spus Svagusa.

Antrenorul echipei din Split, Stanko Poklepovici, a afirmat că Hajduk nu poate fi surprinsă cu nimic de Dinamo. "Un meci durează 90 de minute, trebuie să atacăm din primul minut, trebuie să găsim cele mai bune soluții să arătăm adevărata noastră capacitate. Am urmărit meciul lor cu Sportul, avem toate informațiile necesare despre adversar. Nimic nu ne poate surprinde. Au o echipă extrem de tehnică, dar cu slăbiciuni în apărare. Suntem pregătiţi", a comentat Poklepovici.

×
Subiecte în articol: europa league