x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Primera Division: Ziua în care au pierdut Barça şi Real! - video

Primera Division: Ziua în care au pierdut Barça şi Real! - video

01 Mai 2011   •   09:42
Primera Division: Ziua în care au pierdut Barça şi Real! - video
Sursa foto: /Reuters

Etapa a 34-a din Primera Division a fost una cu ghinion pentru Barcelona şi Real Madrid, care au pierdut în aceeaşi zi chiar înainte de returul semifinalelor Ligii Campionilor.

Zaragoza a produs prima surpriză a zilei în Spania şi a învins Realul lui Jose Mourinho chiar pe "Santiago Bernabeu", scor 3-2, administrându-le madrilenilor cea de-a doua înfrângere pe teren propriu după acel 0-1 cu Sporting Gijon de la începutul lunii aprilie. Gazdele au jucat ultimele minute în inferioritate după eliminarea lui Carvalho.

"Extratereştrii" Barcelonei nu s-au bucurat prea mult de eşecul marii rivale, cedând la Sociedad, scor 1-2, după ce au condus la pauză prin reuşita lui Thiago Alcantara. De altfel, Pep Guardiola a menajat mai mulţi titulari în perspectiva manşei secunde din Champions League, asemenea lui Mourinho, însă puştii trimişi pe gazonul arenei "Anoeta" nu s-au ridicat la nivelul vedetelor blau-grana.

După aceste rezultate, distanţa în clasament între Barça şi Real Madrid a rămas de opt puncte cu patru etape rămase de disputat şi catalanii pot pune deja şampania la rece.


Rezumat Real Madrid - Zaragoza 2-3


Rezumat Real Sociedad - Barcelona 2-1

×