x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Programul complet al semifinalelor din Liga Europa si Liga Campionilor

Programul complet al semifinalelor din Liga Europa si Liga Campionilor

24 Apr 2015   •   13:47
Programul complet al semifinalelor din Liga Europa si Liga Campionilor
Champions League. Barcelona şi Bayern Munchen se vor înfrunta în prima semifinală. Cele două echipe s-au întîlnit în aceeaşi fază şi acum două sezoane, cînd nemţii au mers mai departe.

Juventus, revenită după 12 ani în semifinalele Champions League, se va duela cu deţinătoarea trofeului, Real Madrid.

Partidele tur se vor disputa pe 5 şi 6 mai, iar returul va fi o săptămînă mai tîrziu.

Europa League. Napoli o va întâlni pe Dnepr Dnepropetrovsk, iar Sevilla, deținătoarea trofeului, o va înfrunta pe Fiorentina, în semifinalele Europa League la fotbal, potrivit tragerii la sorți efectuate vineri, la Nyon (Elveția), potrivit Agerpres.

Napoli și Sevilla vor fi gazde în partidele tur, programate pe 7 mai, în timp ce returul se va juca în data de 14 mai.

Sorții oferă șansa teoretică a unui duel românesc în finala din data de 27 mai, între portarul Ciprian Tătărușanu (Fiorentina) și fundașul Alexandru Vlad (Dnepr). Ultimul act va avea loc la Varșovia, pe Stadionul Național, care are o capacitate de 56.070 locuri.

Napoli, fostă câștigătoare a Cupei UEFA, a mai întâlnit o singură dată o echipă ucraineană, chiar pe Dnepr, în sezonul 2012-2013 al competiției, cele două echipe împărțindu-și victoriile. Dnepr a pierdut, însă, ultimele cinci partide jucate împotriva echipele italiene. Napoli este neînvinsă de 12 partide acasă în Europa League.

Sevilla a ieșit de trei ori învingătoare în competiție (2006, 2007, 2014) și nu are nicio victorie în fața echipelor italiene în patru partide (un egal, trei eșecuri). Și Fiorentina are un bilanț defavorabil cu echipele spaniole, doar două victorii în 12 partide (patru egaluri, șase eșecuri). 

×
Subiecte în articol: champions league europa league