x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Proprietarii AS Roma caută cumpărători, după eșecul unei tranzacții de 750 de milioane de euro

Proprietarii AS Roma caută cumpărători, după eșecul unei tranzacții de 750 de milioane de euro

13 Iun 2020   •   22:30
Proprietarii AS Roma caută cumpărători, după eșecul unei tranzacții de 750 de milioane de euro

Proprietarii clubului de fotbal AS Roma caută noi cumpărători, anunță Financial Times. Gruparea ar fi trebuit să fie fie preluată, contra sumei de 750 de milioane de euro, de miliardarul texan Daniel Friedkin, însă acordul încheiat la sfârșitul anului 2019 a fost reziliat din cauza pandemiei de coronavirus. 

Grupul care deține clubul, care îl include pe președintele James Pallotta, lucrează cu Goldman Sachs, care a făcut oferte mai multor clienți înstăriți și investitori de pe Wall Street, dar nu a primit, deocamdată, oferte ferme. 

Două persoane apropiate de Friedkin au declarat că miliardarul american a făcut o ofertă revizuită de 575 milioane euro la sfârșitul lunii mai, care a fost refuzată pe 28 mai de Pallotta.

Însă Friedkin vrea să negocieze în continuare cu Pallotta, a declarat o persoană apropiată miliardarului american, care a adăugat că acesta nu va mări suma.

O persoană apropiată de AS Roma a respins ideea că a existat o contraofertă și și-a exprimat dubiile în privința faptului că Friedkin are banii necesari pentru a efectua vreo tranzacție. Aceasta a adăugat că discuțiile cu alți ofertanți continuă.

Joseph DaGrosa, un investitor american al cărui grup, General American Capital Partners, și-a vândut participația la clubul francez Bordeaux în 2019, este printre cei care s-au arătat interesați de achiziționarea clubului. 

Mediafax

×