x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Rădoi s-a transferat la Al Ain, echipa lui Olăroiu

Rădoi s-a transferat la Al Ain, echipa lui Olăroiu

25 Iun 2011   •   10:10
Rădoi s-a transferat la Al Ain, echipa lui Olăroiu

Site-ul oficial al gruparii Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, a anuntat in aceasta dimineata ca a ajuns la un acord privind transferul mijlocasului roman Mirel Radoi de la Al Hilal, campioana Arabiei Saudite.

Al Ain, echipa antrenata de romanul Cosmin Olaroiu, a platit 4,2 milioane de dolari in schimbul fostului stelist, care va avea un salariu anual de 2,5 milioane de dolari si un contract pe doua sezoane, cu optiune de prelungire.

"Radoi este un jucator cerut in mod special de Cosmin Olaroiu si ne-am luptat pentru a obtine semnatura sa", a spus presedintele lui Al Ain, seicul Abdullah Mohd Khaled Al Nayhan.

"Sper sa obtin si la Al Ain macar tot atatea trofee ca la Al Hilal. Trebuie sa le multumesc celor de la Al Hilal ca m-au inteles ca aveam nevoie de o noua provocare, s-au purtat extraordinar cu mine. Am avut si alte oferte, unele mai avantajoase din punct de vedere material, dar imi doream sa lucrez din nou cu Oli. Al Ain are un proiect asemanator cu cel pe care il avea Al Hilal acum doi ani si jumatate. Am contract de doi ani cu optiune pe inca unul, iar la final mi-ar placea sa ma retrag ori la Steaua, ori la Al Hilal, voi vedea atunci care echipa mai are nevoie de calitatile mele. In legatura cu echipa nationala, e foarte greu sa ma razgandesc, ar fi bine sa vina jucatori noi, mai tineri, care sa aduca un plus", a spus si Mirel Radoi la GSP TV.

×