x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Razvan Marin, inclus în echipa etapei a campionatului din Belgia

Razvan Marin, inclus în echipa etapei a campionatului din Belgia

04 Mar 2019   •   16:37
Razvan Marin, inclus în echipa etapei a campionatului din Belgia

Răzvan Marin, mijlocaşul român al clubului Standard Liege, a fost inclus din nou de site-ul walfoot.be în echipa etapei în campionatul de fotbal al Belgiei.
"Răzvan Marin a marcat pentru Standard după un corner lucrat şi a fost dominator în linia de mijloc", scrie walfoot.be, după ce internaţionalul român a înscris vineri în egalul de acasă cu Excel Mouscron (1-1), în etapa a 28-a, antepenultima din sezonul regulat. Marin a punctat în ultimele trei meciuri de pe teren propriu ale lui Standard şi are cinci goluri în 26 de meciuri din acest campionat.
În opinia walfoot.be, echipa etapei arată astfel: Kenny Steppe (Sint-Truidense) - Kristof D'Haene (Kortrijk), Stefano Denswil (FC Bruges), Buta (Antwerp) - Theo Bongonda (Zulte Waregem), Louis Verstraete (Waasland-Beveren), Geoffry Hairemans (Antwerp), Răzvan Marin (Standard), Jonathan David (Gent) - Felipe Avenatti (Kortrijk), Taiwo Awoniyi (Mouscron).
Dintre aceşti jucători, Buta şi Hairemans sunt elevii lui Ladislau Boloni la Antwerp.
Marin este remarcat şi de revista Sport/Foot Magazine, care-l include printre cei mai buni zece jucători ai etapei. "A înscris din nou pe stadionul Sclessin, cu un şut de la distanţă bine plasat. Mijlocaşul român este din ce în ce mai determinant pentru echipa sa", notează revista.
Standard, la care fostul dinamovist Collins Fai a fost titular vineri, este pe poziţia a patra clasamentului, cu 47 de puncte, la 12 puncte de liderul Genk şi la 6 puncte de a doua clasată, FC Bruges.
Pe locul 3, cu 49 de puncte, este Antwerp, formaţia lui Boloni asigurându-şi calificarea în play-off-ul pentru locurile 1-6. Antwerp, care în 2017 era în divizia a doua, a învins-o duminică acasă pe Eupen, cu 2-1.
William Owusu (minutul 52) şi Amara Baby (84) au punctat pentru gazde, ultimul, după ce arbitrul a consultat VAR, iar Eric Ocansey (56) a înscris pentru oaspeţi.
Radioteleviziunea RTBF menţionează că Boloni a fost huiduit de suporteri când l-a înlocuit pe Lamkel Ze cu Amara Baby (min. 65) şi pe William Owusu cu Jonathan Bolingi (68). 
După această etapă se ştie că Lokeren este echipa care va retrograda, ea neputând recupera diferenţa de 9 puncte faţă de penultima clasată, Waasland-Beveren.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: razvan marin