x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real-Barça au remizat în El Clasico. Messi şi Co, mai aproape de titlu! - video

Real-Barça au remizat în El Clasico. Messi şi Co, mai aproape de titlu! - video

17 Apr 2011   •   03:10
Real-Barça au remizat în El Clasico. Messi şi Co, mai aproape de titlu! - video
Sursa foto: /Reuters

Real Madrid şi FC Barcelona au terminat la egalitate primul duel din cele patru programate în această perioadă, 1-1 în etapa a 32-a din Primera Division, rezultat ce îi aduce practic echipei catalane un nou titlu de campioană. Echipa lui Pep Guardiola a ratat şansa de a egala recordul de şase victorii consecutive în El Clasico, care este deţinut în continuare de Realul anilor '60 condus de Alfredo din Stefano.

Cele două goluri au fost marcate, din penalty, de superstarurile celor două grupări, Cristiano Ronaldo, respectiv Messi.

Barcelona a început mai bine, având la un moment dat, în prima repriză, o posesie de 81 la sută, dar Cristiano Ronaldo putea deschide scorul imediat după pauză, din lovitură liberă, când balonul a nimerit bara. Aproape imediat, însă, Albiol a fost eliminat după ce l-a fautat în careu pe Villa, iar Messi a transformat pentru primul său gol împotriva unei echipe antrenate de Mourinho. Catalanii puteau da lovitura decisivă la bara lui Xavi, însă pe final gazdele au primit şi ele un penalty, scos de Marcelo în duelul cu Alves, iar Cristiano Ronaldo a transformat pentru primul său gol marcat Barcelonei.

Cu şase meciuri rămase de jucat din acest campionat, Barca îşi menţine astfel avantajul de 8 puncte în clasament şi câştigă practic un nou titlu. Mai urmează, însă, alte trei confruntări cu marea rivală. Miercuri, Real şi Barcelona se vor întâlni în finala Cupei Spaniei, iar pe 27 aprilie şi 3 mai vor juca dubla manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

 

Real Madrdid - FC Barcelona 1-1
Au marcat: Ronaldo 82-penalty / Messi 52-penalty
Eliminat: Albiol (Real) 51

Real Madrid: Casillas - Ramos, Albiol, Carvalho, Marcelo - Khedira, Pepe, X. Alonso (67 Adebayor) - Di Maria (67 Arbeloa), Benzema (57 Ozil), C. Ronaldo. Antrenor: Jose Mourinho
FC Barcelona: Valdes - Alves, Puyol (58 Keita), Pique, Adriano (80 Maxwell) - Iniesta, Busquets, Xavi - Pedro (67 Afellay), Messi, Villa. Antrenor: Josep Guardiola

 

×