x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid a câştigat al 32-lea titlu de campioană în Spania (Video)

Real Madrid a câştigat al 32-lea titlu de campioană în Spania (Video)

de Mediafax    |    03 Mai 2012   •   07:36
Real Madrid a câştigat al 32-lea titlu de campioană în Spania (Video)

Echipa Real Madrid a castigat al 32-lea titlu de campioana in Spania, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), formatia Athletic Bilbao, intr-un meci din etapa a XX-a campionatului spaniol, care ar fi trebuit sa aiba loc la inceputul anului, dar a fost amanata.

Golurile formatiei antrenate de Jose Mourinho au fost marcate de Higuain '16, Ozil '20 si Cristiano Ronaldo '50.

Cu doua etape inainte de finalul sezonului, Real Madrid a acumult 94 de puncte si nu mai poate fi ajunsa de urmatoarea clasata FC Barcelona, care are 87 de puncte.

Acesta este primul titlu in Spania pentru Jose Mourinho, care mai castigase Cupa Spaniei in sezonul trecut cu Real Madrid. Mourinho a mai castigat doua titluri in Portugalia cu FC Porto, doua in Anglia cu Chelsea Londra si doua in Italia cu Internazionale Milano.

Gruparea Real Madrid a anuntat, miercuri, ca sarbatorirea castigarii titlului de campioana a Spaniei, in cazul unui succes in deplasare la Athletic Bilbao sau al unui esec al rivalei FC Barcelona, va avea loc joi.

"Programul pentru joi urmeaza sa fie stabilit", a precizat un reprezentant al clubului.

Cotidianul Marca a scris ca sarbatoarea va avea loc incepand cu ora locala 19.00, in Piata Cibeles.

Intr-un alt meci disputat miercuri seara in etapa a XX-a din Primera Division, echipa FC Valencia a invins, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (0-0), formatia Osasuna Pamplona. Golurile invingatorilor au fost marcate de Aduriz '76, '87 si Jonas '83, '88.

×
Subiecte în articol: fotbal international