x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid l-a transferat pe sârbul Luka Jovici

Real Madrid l-a transferat pe sârbul Luka Jovici

17 Mai 2019   •   09:38
Real Madrid l-a transferat pe sârbul Luka Jovici

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid şi-a asigurat serviciile tânărului atacant sârb Luka Jovic, în schimbul căruia a acceptat să plătească 60 milioane euro echipei germane Eintracht Frankfurt, anunţă postul Sky Germania, citat de agenţia EFE.
Fotbalistul, în vârstă de 21 ani, a fost unul dintre remarcaţii actualei ediţii din Bundesliga, înscriind 17 goluri pentru Eintracht de la debutul sezonului. El a marcat, de asemenea, alte 10 goluri pentru echipa din Frankfurt în Europa League, ajutând-o să atingă semifinalele.
Jovic a intrat în vizorul marilor cluburi europene începând din toamna anului trecut, când a înscris cinci goluri pentru Eintracht în meciul de campionat cu Fortuna Dusseldorf, din cadrul etapei a opta a campionatului german.
Jucătorul sârb a semnat un acord pe cinci ani cu gruparea madrilenă, conform Sky, fiind al doilea fotbalist transferat de Real în vederea sezonului viitor, după fundaşul central brazilian Eder Militao de la FC Porto.
Potrivit agenţiei EFE, intenţia clubului Real Madrid este de a oficializa acordul cu Luka Jovic după încheierea sezonului, iar prezentarea jucătorului ar urma să aibă loc săptămâna viitoare, pe Santiago Bernabeu.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: real madrid