x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid nu renunță la Pogba. Care este suma pe care o dorește United pentru campionul mondial

Real Madrid nu renunță la Pogba. Care este suma pe care o dorește United pentru campionul mondial

02 Iul 2019   •   22:15
Real Madrid nu renunță la Pogba. Care este suma pe care o dorește United pentru campionul mondial

Real Madrid nu renunță la cursa lor de a-i obține semnătura lui Paul Pogba, conform The Sun. Galacticii sunt gata să pună presiune pe Manchester United până la finalul perioadei de transferuri din această vară.

Presa din Spania a scris că mijlocașul francez a zis deja că vrea să vină pe Santiago Bernabeu. Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a făcut din conaționalul său „ținta verii”, după ce clubul l-a capturat pe Eden Hazard de la Chelsea, luna trecută.

Pogba s-a întors pe Old Trafford în 2016 pentru 100 de milioane de euro, dar nu a reușit să ajungă la forma sa cea mai înaltă și s-a și certat cu Ole Gunnar Solskjaer.

Ed Woodward, director la Man United, le-a spus lui Pogba și agentului său, Mino Raiola, că va bloca orice mutare a francezului.

Însă, Pogba le-a spus deja tuturor colegilor săi de la United că vrea să plece și speră că Solskjaer îl va convinge pe Woodward să-l lase să plece.

Clubul cere cel puțin 130 de milioane de euro pe campionul mondial de anul trecut.

×
Subiecte în articol: real madrid pogba