x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid pregătește reluarea antrenamentelor săptămâna viitoare

Real Madrid pregătește reluarea antrenamentelor săptămâna viitoare

12 Apr 2020   •   21:00
Real Madrid pregătește reluarea antrenamentelor săptămâna viitoare
Sursa foto: Ohmega1982/Getty Images/iStockphoto

Real Madrid lucrează de mai mult timp la un plan prin care jucătorii lui Zinedine Zidane să poată să revină la antrenamente în maximă siguranţă, anunță Marca.

Și Real Sociedad, a patra clasată în La Liga, a anunţat că echipa se va reuni marți. Jucătorii formaţiei din San Sebastian au suferit o reducere salarială de 20%, urmează să îşi reia antrenamentele pe teren.

Presa din Spania notează că sunt şi alte echipe din Primera Division care discută despre posibilitatea reluării pregătirilor.

Staff-ul medical al clubului de pe Santiago Bernabeu, condus de doctorul Mihic, a pus la cale un protocol care să ajute echipa să se reunească în zilele următoare.

Conducerea echipei Real Madrid are în plan şi două transferuri în această vară. Erling Haaland, de la Borussia Dortmund, şi Eduardo Camavingna, de la Stade Rennais, sunt priorităţile clubului. Pandemia a blocat însă o mutare care era „aproape făcută”. „Ştiu că transferul lui Mbappe la Real Madrid era aproape făcut. Era gata. Sunt sigur că mutarea lui Mbappe la Real Madrid se va amâna din cauza pandemiei de coronavirus”, a spus fostul jucător al clubului PSG, Jerome Rothem, pentru Radio Montecarlo.

Spania este cea mai afectată ţară din Europa de coronavirus, cu 163.027 de cazuri, dintre care 16.606 de decese.

Mediafax

×
Subiecte în articol: real madrid antrenamente fotbal