x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid s-a împiedicat în lupta pentru titlul din Spania

Real Madrid s-a împiedicat în lupta pentru titlul din Spania

08 Mai 2014   •   09:48
Real Madrid s-a împiedicat în lupta pentru titlul din Spania

Real Madrid a făcut un nou pas greşit în lupta pentru titlul din Primera, fiind ţinută în şah pe terenul codaşei Valladolid, care a scos un punct nesperat, scor 1-1, într-o restanţă din etapa cu numărul 34-a.

Madrilenii au deschis scorul prin Sergio Ramos, care a transformat impecabil o lovitură liberă în minutul 35, în condiţiile în care executantul de drept, Cristiano Ronaldo fusese schimbat încă din minutul 8, din motive de precauţie, aşa cum au anunţat oficialii madrileni.

Valladolid, echipă angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, alături de Getafe, Almeria şi Granada, a reuşit însă să egaleze, prin Osorio, cu cinci minute înainte de final, astfel Real Madrid, care a rămas pe locul trei în clasament, cu două etape înainte de finalul sezonului, mai are doar şanse teoretice la câştigarea titlului. Lider este Atletico Madrid cu 88 de puncte, urmată de Barcelona - 85 de puncte şi Real Madrid 84 de puncte.

Cel mai probabil, dacă primele două clasate vor câştiga în următoarea etapă, titlul se va decide în ultima rundă, atinci când primele două clasate se vor afla faţă în faţă, pe Noua Camp. O săptămână mai târziu, pe 24 mai, Atletico va juca o nouă finală, cea  a Ligii Campionilor, la Lisabona, contra lui Real Madrid.

×