x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid s-a târât în genunchi în careul de aşi al Ligii

Real Madrid s-a târât în genunchi în careul de aşi al Ligii

09 Apr 2014   •   10:06
Real Madrid s-a târât în genunchi în careul de aşi al Ligii

Borussia Dortmund a fost la un pas să producă surpriza sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, însă victoria cu 2-0 înregistrată pe teren propriu în faţa lui Real Madrid nu a fost suficientă pentru a întoarce rezultatul din meciul tur, câştigat de spanioli cu 3-0.

"Ar trebui să se facă un videoclip care să fie arătat tuturor echipelor care au pierdut cu 3-0 în tur, pentru a le arăta că mereu mai există o şansă", a declarat antrenorul Borussiei Dortmund, Juergen Klopp.

"A fost incredibil! Acest meci a fost atât de bun încă nu am nimic de reproşat nimănui. Neven Subotic mi-a spus că este mândru că face parte din această echipă, iar asta spune totul", a adăugat Klopp.

Revenind la meciul de marţi seară, câştigat de Borussia graţie unei duble a lui Reus, trebuie spus că Realul, fără Cristiano Ronaldo, uşor accidentat, a arătat ca o glumă proastă, Casillas având câteva intervenţii cruciale care au decis soarta calificării madrilenilor care şi-au luat o revanşă nu neapărat binemeritată după eliminarea din semifinale sezonului trecut.   


×