x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid şi Borussia Dortmund s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Real Madrid şi Borussia Dortmund s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

05 Mar 2013   •   23:42
Real Madrid şi Borussia Dortmund s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Finala timpurie a Ligii Campionilor, aşa cum a fost catalogată confruntarea din optimi, dintre Manchester United şi Real Madrid, s-a încheiat cu victoria ibericilor, care au reuşit pe Old Trafford ceea ce nu realizaseră pe teren propriu, adică să învingă.

 
După 1-1 în tur, Real a câştigat cu 2-1 la capătul unui meci, mai exact unei reprize secunde electrizante. Mai întâi, Ramos, care marcase golul victoriei sâmbătă, în El Clasico, a nimerit propriile buturi. 
 
Imediat după aceea, gazdele au rămas în inferioritate (roşu direct Nani), după care au urmat trei minute magice ale trupei lui Mourinho, care a punctat de două ori, prin Modric (gol de kinogramă) şi Ronaldo, care nu s-a bucurat, aşa cum anunţase, pentru reuşita contra fostei echipe.
 
La Dortmund, Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ a părut o echipă prea mică pentru o competiţie atât de mare, Borussia, una din cele mai în formă echipe ale momentului, care s-a impus la scor de neprezentare, 3-0. Au marcat Santana (31), Goetze (37) şi Blaszczykowski (59), iar nemţii îşi confirmă statutul de favoriţi la finală, pe care ar putea să o dispute chiar contra lui...Real Madrid 

×