x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Reghecampf: Am avut o şansă incredibilă de a câştiga. Nu cred că în minutul 90 trebuia să mai forţăm să înscriem pentru 2-0

Reghecampf: Am avut o şansă incredibilă de a câştiga. Nu cred că în minutul 90 trebuia să mai forţăm să înscriem pentru 2-0

07 Noi 2013   •   08:28
Reghecampf: Am avut o şansă incredibilă de a câştiga. Nu cred că în minutul 90 trebuia să mai forţăm să înscriem pentru 2-0

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a declarat că Steaua a avut o șansă extraordinară să învingă pe FC Basel, miercuri seara, în Elveția, în Grupa E a Ligii Campionilor la fotbal, dar a fost egalată în prelungiri.

"Am avut o șansă incredibilă de a câștiga toate punctele. E foarte greu de analizat. La acea fază trebuia să dăm mingea afară, un jucător de la Basel era accidentat și puteam profita de acest lucru. Este vorba de experiență, de maturitate, trebuie să învățăm din aceste lucruri. Nu cred că în minutul 90 trebuia să mai forțăm să înscriem pentru 2-0. Trebuia să ținem de minge, astfel încât meciul să se termine cu 1-0 pentru noi'', a declarat Reghecampf la Digi Sport.

''Am reușit să marcăm, să blocăm forța colectivă a celor de la Basel. Am făcut un meci bun, dar acest lucru este uitat, mai ales când faci astfel de greșeli în minutul 91'', a subliniat tehnicianul.

Reghecampf a precizat că steliștii mai cred în calificarea în Europa League, chiar dacă șansele lor sunt mai mult teoretice: ''E normal să credem, credem cu toții, dar va fi foarte greu. Va trebui să câștigăm acasă cu Schalke și apoi să facem un rezultat pozitiv la Londra, ceea ce este foarte dificil''.

''Sunt tot timpul mândru de jucătorii mei. În acest meci au dat dovadă de mult devotament, de sacrificiu. Eu le-am mulțumit după meci și am discutat faza respectivă, pentru că așa era normal, chiar dacă eram cu toții nervoși'', a mai spus Laurențiu Reghecampf.

FC Basel și Steaua București au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), miercuri seara, pe St Jakob-Park, din Grupa E a Ligii Campionilor al fotbal, după ce steliștii au primit gol în prelungiri. Federico Piovaccari (17) a deschis scorul pentru Steaua, dar Giovanni Sio (90+1) a restabilit egalitatea într-un final dramatic.

×
Subiecte în articol: reghecampf basel steaua Liga campionilor