x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Reghecampf, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal

Reghecampf, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal

27 Aug 2014   •   10:21
Reghecampf, în semifinalele Ligii Campionilor Asiei cu Al Hilal

Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor Asiei la fotbal, cu noua sa echipă, Al Hilal din Arabia Saudită, după ce a încheiat la egalitate, 0-0, partida disputată în deplasare cu formaţia Al Sadd din Qatar, marţi, în cadrul manşei secunde a sferturilor de finală.

Ex-stelistul Mihai Pintilii a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Al Hilal în acest joc, disputat pe stadionul 'Jassim Bin Hamad' din Doha, în faţa a 14.200 de spectatori. În tur, Al Hilal reuşise să se impună pe teren propriu, cu 1-0, graţie reuşitei lui-Al-Faraj, din minutul 71.

'A fost un meci foarte dificil, aşa cum mă aşteptam. Terenul a fost foarte rău, pentru ambele echipe, nu doar pentru noi. A fost un gazon într-o stare foarte proastă. Însă acum, eu şi jucătorii mei vrem să ne bucurăm de acest moment, iar apoi ne vom gândi la următorul meci', a declarat Reghecampf după jocul din capitala Qatarului, potrivit Agerpres.

Al Hilal va juca în penultimul act al celei mai importante competiţii intercluburi de pe continentul asiatic cu Al Ain din Emiratele Arabe Unite, fosta echipă a lui Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi, care a trecut în sferturi de formaţia Al Ittihad din Arabia Saudită, cu scorul general de 5-1 (2-0 şi 3-1). Primul meci va avea loc pe 16 septembrie pe terenul lui Al Hilal, returul fiind programat pe 30 septembrie.

Adversarele din cealaltă semifinală a Ligii Campionilor Asiei vor fi cunoscute la capătul meciurilor programate miercuri: FC Seul (Coreea de Sud) - Pohang Steelers (Coreea de Sud) - în tur 0-0 şi Guanghzou Evergrande (China) şi Western Sydney Wanderers (Australia) - în tur 0-1.

×