x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Reghecampf rămâne optimist. "Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Ajax în retur şi ne-am calificat"

Reghecampf rămâne optimist. "Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Ajax în retur şi ne-am calificat"

22 Aug 2013   •   08:57
Reghecampf rămâne optimist. "Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Ajax în retur şi ne-am calificat"

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, s-a arătat optimist în privinţa şanselor ''roş-albaştrilor'' de a accede în grupele Ligii Campionilor, chiar dacă au terminat la egalitate cu Legia Varşovia, 1-1, miercuri seara, pe Arena Naţională din Capitală.

''Avem o şansă la Varşovia, să profităm de ea. Aştept ca jucătorii să fie mult mai proaspeţi la retur şi sper să facem măcar un 2-2 acolo. Din păcate, Pintilii este suspendat pentru retur, dar acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Ajax în retur şi ne-am calificat, când ne-au lipsit ambii mijlocaşi centrali", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.
"Am avut foarte multe ocazii clare de gol. Am ştiut că vom întâlni o echipă bună, care stă bine în teren. Din două-trei şanse clare n-am reuşit să marcăm. Există un meci retur şi trebuie să fim concentraţi, indiferent de atmosfera din tribune'', a mai spus antrenorul Stelei, care a precizat că atitudinea jucătorilor săi nu a fost aceea de la meciul cu CFR, iar ''Legia putea chiar să câştige meciul".

Reghecampf nu s-a sfiit să îşi critice jucătorii: "Am avut probleme pentru că l-am pierdut pe Pintilii, el s-a accidentat şi nu a mai putut juca în partea a doua. După schimbarea lui Pintilii a venit şi golul lor, Prepeliţă a pierdut mingea, iar Latovlevici trebuia să aştepte să vadă ce face Prepeliţă''. ''Nu e o dramă. Trebuie să ne facem jocul la Varşovia. E bine că s-a întâmplat aşa, jucătorii trebuie să fie conştienţi de ce îi aşteaptă acolo. Trebuie să fim productivi, să fim mult mai atenţi, iar atunci când pierdem mingea să ajungem mai rapid lângă cel care are balonul. Am spus de la început că această calificare se va juca la Varşovia şi aşa este'', a conchis Reghecampf.

Steaua Bucureşti şi Legia Varşovia au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), miercuri seara, pe Arena Naţională din Capitală, în prima manşă a playoff-ului Ligii Campionilor la fotbal. Steaua a deschis scorul prin Federico Piovaccari (34), dar oaspeţii au egalat după pauză prin Jakub Kosecki (53).

Partida retur va avea loc pe 27 august, la Varşovia.

×
Subiecte în articol: reghecampf steaua Liga campionilor