x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Regrete în loc de puncte

Regrete în loc de puncte

de Marius Mihalcea    |    21 Oct 2010   •   00:00
Regrete în loc de puncte
Sursa foto: /Reuters

CFR Cluj continuă să fie urmărită de neşansă. Lacina Traore, cel care a lovit de două ori barele porţii lui AS Roma în meciul de pe "Olimpico", a dat-o în bară din nou marţi seară, pe "Allianz Arena".



Peste ratarea ivorianului din prelungirile primei reprize au fost însă autogolurile lui Cadu şi Panin, plus devierea nefericită de la golul de 3-2 al nemţilor. "Le-am făcut cadou două goluri şi jumătate. Este foarte rău că a câştigat Basel, acum oricine poate termina pe locul doi, pentru că Bayern şi-a asigurat locul 1", a spus finanţatorul campioanei României, Arpad Paskany.

"Este frustrant să pierzi după ce îi dai două goluri unei echipe de talia lui Bayern. A fost o lipsă de şansă, la golul trei, să vrei să degajezi şi mingea să intre în poartă... Sunt mâhnit", a declarat tehnicianul CFR-ului, Sorin Cârţu. De partea cealaltă, nemţii au admis la unison că s-au impus cu şansă. "Am avut noroc la autogolurile românilor, aşa ceva nu se vede în fiecare zi", a afirmat atacantul Thomas Muller. "Am fost foarte norocoşi. Traore putea să marcheze pentru 2-2, am mai beneficiat şi de cele două autogoluri ale adversarului", a spus antrenorul bavarezilor, Louis Van Gaal. Faptul că CFR s-a bătut practic de una singură a fost evidenţiat şi de Agenţia France Presse. "Bayern - Cluj 3-2. Cum se spune «merci» în română?", a notat aceasta. În celălalt meci al Grupei E, FC Basel a câştigat, surprinzător, pe terenul italienilor de la Roma, scor 3-1.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor