x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Reziliere cu pistolul la tâmplă!

Reziliere cu pistolul la tâmplă!

15 Mar 2011   •   13:57
Reziliere cu pistolul la tâmplă!

Potrivit presei din Rusia, fotbalistul muntenegrean Nikola Nikezic a înaintat o plângere oficială la FIFA şi UEFA că echipa Kuban Krasnodar, care este antrenată de Dan Petrescu, l-a silit să-şi rezilieze contractul ameninţându-l că îl va lăsa invalid pe viaţă!

Acordul lui Nikezic este valabil până în 2012, însă el susţine că a fost forţat să rezilieze contractul după ce a fost bătut şi ameninţat că va fi schilodit pe viaţă! "Am semnat un contract pe doi ani cu echipa Kuban Krasnodar în martie 2010 şi am pus umărul la promovarea în prima ligă anul trecut", a declarat Nikezic, citat de cotidianul Kommersant. "Cu toate acestea, oficialii clubului mi-au spus anul acesta că nu mai au nevoie de serviciile mele şi mi-au făcut o ofertă pentru a-l rezilia. Eu am refuzat şi le-am cerut să mă lase să ma transfer la o altă echipă, însă ei nu au fost de acord", a spus muntenegreanul.

156443-2011d043-2platini-1.jpgNikezic a mai precizat că, în ziua de 7 martie, managerul clubului l-a invitat în cantonamentul echipei unde i s-a propus din nou rezilierea contractului cu clubul prezidat de guvernatorul regiunii Krasnodar, Alexander Tkachev. "După ce i-am refuzat, două namile au intrat în cameră şi m-au luat la bătaie. Sub ploaia de pumni am fost ameninţat că voi fi mutilat pe viaţă dacă nu semnez nişte acte", a declarat Nikezic. "M-au bătut vreo 20 de minute şi pentru că îmi era foarte frică şi mă simţeam epuizat, am fost nevoit să semnez acele acte al căror conţinut nu l-am înţeles deoarece erau redactate în limba rusă", a conchis jucătorul.

Dacă acuzaţiile se vor dovedi adevărate, ar fi o grea lovitură pentru Rusia, care încearcă să promoveze fotbalul din această ţară în perspectiva organizării Cupei Mondiale din 2018.

În timp ce Nikezic spune că va merge până în pânzele albe pentru a-şi face dreptate, clubul Kuban Krasnodar neagă aceste acuzaţii, spunând că toată povestea "este o pură invenţie" a fotbalistului, nemulţumit, probabil, de faptul că nu a reuşit să-şi asigure un loc în echipă.

×