x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo poate scăpa de carantină când va reveni în Italia. Juventus vrea să testeze toţi jucătorii

Ronaldo poate scăpa de carantină când va reveni în Italia. Juventus vrea să testeze toţi jucătorii

24 Apr 2020   •   15:01
Ronaldo poate scăpa de carantină când va reveni în Italia. Juventus vrea să testeze toţi jucătorii

Cristiano Ronaldo se va întoarce în Italia săptămâna viitoare. Starul echipei Juventus, care a locuit, pe perioada pandemiei, în Portugalia, poate scăpa de carantină. Conducerea clubului din Torino vrea să testeze de coronvirus toţi jucătorii, înaintea reluării antrenamentelor.

Conducerea clubului Juventus nu vrea să îi ţină în carantină pe jucătorii care au stat în timpul pandemiei în altă ţară şi care urmează să se întoarcă Italia. În momentul în care fotbaliştii vor reveni la Torino vor fi testaţi pentru coronavirus, de două ori.

Cristiano Ronaldo, care a stat în izolare alături de familia lui în Madeira, Portugalia, este aşteptat să revină la echipa sa de club săptămâna viitoare şi, potrivit publicaţiei OJogo, va scăpa de carantina de 14 zile, în cazul în care ambele teste de coronavirus vor ieşi negative.

Jucătorii vor fi nevoiţi să mai stea câteva zile acasă, până când autorităţile din Italia vor anunţa că echipele pot reveni la antrenamentele pe teren. În plus, în prima săptămână de antrenamente, fotbaliştii echipei Juventus vor fi testaţi zilnic, pentru a exclude un al doilea val de infectare cu noul coronavirus.

Campionii din Serie A vor fi împărţiţi în trei grupuri: jucătorii care nu au avut virusul, cei care au avut de suferit din cauza COVID-19 şi cei care nu au prezentat simptome, dar au fost purtători de virus.

Până la acest moment, Juventus a raportat infectarea cu coronavirus a trei jucători, Daniele Rugani, Blaise Matuidi şi Paulo Dybala. Dintre aceştia, doar atacantul argentinian este în continuare pozitiv cu noul virus, dar asimptomatic.

Serie A a fost suspendat pe 9 martie, iar echipele ar putea reveni la antrenamente în trei săptămâni. În acest moment, liderul clasamentului este Juventus cu 63 de puncte, urmată de Lazio, 62 de puncte, şi Inter Milano, cu 54 de puncte şi un meci în minus.

Mediafax

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo juventus carantina