x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo: "Vreau să trăiesc la intensitate maximă meciul cu România!".

Ronaldo: "Vreau să trăiesc la intensitate maximă meciul cu România!".

07 Iun 2011   •   08:01
Ronaldo: "Vreau să trăiesc la intensitate maximă meciul cu România!".

Atacantul brazilian Ronaldo, care se va retrage cu ocazia meciul amical cu Romania, a declarat ca nu trebuie sa demonstreze in aceasta partida cat de bun a fost in nationala Braziliei si ca vrea doar sa traiasca la intensitate maxima acest moment, informeaza Globo Esporte.

Ronaldo a avut parte, luni seara, la Sao Paulo, de o gala de retragere, fiind premiat de presedintele federatiei braziliene, Ricardo Teixeira. La hotelul unde a fost organizata receptia, a fost instalat un panou urias cu chipul fotbalistului si cu mesajul "Multumim Ronaldo!".

"Tremur tot de emotie. Urmeaza ultimul capitol la nationala. Sa fiu la nationala Braziliei a insemnat pentru mine ceea ce inseamna pentru un soldat sa-si apere tara. Nu am emotii privind jocul, nu trebuie sa demonstrez in meciul cu Romania cat de bun am fost la nationala Braziliei. Vreau doar sa traiesc la intensitate maxima acest moment si sa le multumesc tuturor", a spus Ronaldo,
care va juca in prima repriza, din minutul 30 pana la pauza.

"Dintosul" a declarat, in gluma, ca ar vrea ca jucatorii Selecao sa cada in careul advers pentru a-si putea incheia cariera macar cu un gol din penalty. "Ar fi un vis sa-mi inchei cariera la echipa nationala cu gol. De aceea am spus: «Daca ajungi in careu este pentru a cadea». Si, totusi, mai ramane de batut penalty-ul, ceea ce nu e usor deloc. Iertati-ma daca pe teren, la meci, mingea vine spre mine si eu ma uit in alta parte", a spus, razand, Ronaldo.

Partida amicala pe care echipa nationala a Romaniei o va disputa, miercuri, de la ora 03:50, pe Stadionul Pacaembu din Sao Paulo, cu selectionata Braziliei, va fi transmisa in direct de Pro TV.

×