x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Schweinsteiger a ameninţat şi insultat un ziarist

Schweinsteiger a ameninţat şi insultat un ziarist

29 Apr 2011   •   09:09
Schweinsteiger a ameninţat şi insultat un ziarist
Sursa foto: /AFP

Vedeta echipei Bayern Munchen, Bastian Schweinsteiger, prezentat deseori ca unul dintre principalii vinovaţi pentru sezonul mediocru al formaţiei bavareze, a atacat dur un ziarist pe care l-a ameninţat şi insultat, joi, într-o conferinţă de presă, informează AFP.

Schweinsteiger a început conferinţa de presă criticând un jurnalist prezent în sală. "Ceea ce scrii tu este o glumă, tu nu înţelegi nimic. Ar trebui să mă tratezi cu mai mult respect", a spus mijlocaşul.

Fotbalistul a părăsit apoi sala, după care a revenit pentru a vorbi, foarte scurt, despre meciul cu Schalke 04, programat la sfârşitul acestei săptămâni, în 1. Bundesliga. De această dată, el l-a criticat, fără să îi pomenească numele, pe olandezul Arjen Robben, care şi-a manifestat recent regretul în ceea ce priveşte lipsa de autoritate a lui Schweinsteiger şi a lui Philipp Lahm, cei doi căpitani ai lui Bayern. "Eu când spun ceva toată lumea mă ascultă în vestiar", a precizat "Schweini".

Bayern Munchen traversează un sezon dezamăgitor, marcat de incapacitatea de a se afla în fruntea clasamentului, de eliminarea din Liga Campionilor în optimile de finală şi de demiterea tehnicianului Louis van Gaal.

×