x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Sergio Ramos, aproape să devină fundaşul cu cele mai multe goluri la echipa naţională

Sergio Ramos, aproape să devină fundaşul cu cele mai multe goluri la echipa naţională

06 Sep 2019   •   16:03
Sergio Ramos, aproape să devină fundaşul cu cele mai multe goluri la echipa naţională

Fotbalistul spaniol Sergio Ramos, care a marcat din penalty în victoria cu 2-1 împotriva României, în preliminariile EURO 2020, este aproape să devină fundaşul cu cele mai multe goluri la echipa naţională, cu 21 de reuşite pentru "La Roja" el fiind la un singur gol de recordul argentinianului Daniel Alberto Passarella, scrie ziarul Marca.

Ramos, care are 33 de ani, a reuşit cele 21 de goluri în 166 de partide pentru Spania, fiind la un singur meci de recordul de selecţii al lui Iker Casillas. Passarella
a înscris cele 22 de goluri în 70 de meciuri.

Pe lista celor mai buni marcatori din istoria echipei Spaniei, Ramos l-a depăşit pe legendarul Telmo Zarra (20 de goluri), apropiindu-se la două lungimi de un nume şi mai mare, Alfredo Di Stefano (23).

De la încheierea Mondialului din Rusia, Ramos este jucătorul care a înscris cel mai mult pentru "La Roja": opt goluri, patru dintre acestea din penalty. După Mondial, singura partidă a naţionalei la care fundaşul nu a înscris a fost debutul lui Luis Enrique, pe Wembley. Fundaşul nu a jucat în amicalul cu Bosnia de la Las Palmas.

Cu cinci victorii în tot atâtea meciuri, Spania este lider autoritar în Grupa F, în care România ocupă locul 4.
AGERPRES 

×
Subiecte în articol: sergio ramos